4XU obrača čas na bolje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tretji single predstavlja popolnoma novo stran. Zgodba, ki ni enostranska, ampak obdana s številnimi prepleti, spomini, igro ter energijo.

4XU kljub svoji veseloigri govori o žalostni zgodbi. Ko dobiš klic v katerem izveš, da je odšla oseba, ki si jo imel rad. Padeš v njegov preživet svet. Iz njega vlečeš samo lepe stvari povezane z njegovo dušo in plesom življenja. Na stran daš slabe stvari, se prepustiš melanholični melodiji skladbe in preprosto uživaš.

Z gramofonsko ploščo se ne zavrti le pesem, temveč tudi čas.

Video vabi poslušalca, da zre v ploščo, se prepusti glasbi, da ga le-ta ponese v svet lepih spominov. Vrtenje plošče nakazuje tudi to, da gre svet naprej, ne glede na okolico. Vesolje in Zemlja v ozadju vzbujata melanholično vzdušje. Gramofon si lahko predstavljamo tudi kot satelit, ki poroča to zgodbo. Planet ob koncu pesmi spremeni svojo podobo. Razlago prepuščamo vam …

Ni vse zlato, kar se sveti in ni vse kar boli, res slabo. Glavo je potrebno dvigniti, gledati naprej in preprosto iti dalje.

Ostale novice

4XU obrača čas na bolje

Tretji single predstavlja popolnoma novo stran. Zgodba, ki ni enostranska, ampak obdana s številnimi prepleti, spomini, igro ter energijo. 4XU kljub svoji