»Posebni gostje« – kadar vidimo ta napis, gre običajno za težko pričakovan dogodek, na katerem se znani glasbeniki predstavijo z različnimi gosti, s katerimi sodelujejo. Po navadi so le češnja na vrhu smetane, mi pa imamo rajši smetano na vrhu češenj. Zato smo se Posebni Gostje odločili da, za razliko od običajnega nastopanja in rivalstva z drugimi, mi uzremo malce drugačno pot. Na tej poti si prizadevamo spodbujati in pomagati drugim ustvarjalcem, ne le sebi. Sprašujemo se: »Zakaj bi gostje vedno bili le gostje?« No, če pa že so, naj bodo vsaj posebni. Posebnost po navadi razumemo, kot nekaj izstopajočega, zato si ne drznemo biti posebni. Svoje posebnosti, ki jo ima vsakdo izmed nas, si pogosto ne upamo pokazati. Posebni Gostje smo stopili en korak v drugo smer. Svoje posebnosti ne skrivamo, pač pa jo kažemo skupaj, preko glasbe. Zato te vabimo, da se nam pridružiš … in začutiš to posebnost. Mogoče boš tudi ti prepoznal svojo posebnost in jo delil z nami.

BENJAMIN BURGAR

VOKAL, KITARA
Benjamin Burgar (glavni vokal, akustična kitara, saksofon). Trenutno še študent mehatronike, je še en izmed multiinstrumentalistov v skupini. Tudi on v prostem času rad surfa in je vedno pripravljen na nove izzive. Najbolj ga zaznamuje njegov poseben vokal. Zadnji dve leti igra tudi saksofon, kar zasedbi prinese dodatno dinamiko in pesmim da edinstven zven.

TILEN STENOVEC

KITARA
Tilen Stenovec (električna kitara, back vokal) je študent pedagoške fakultete. Ko ne dela v vrtcu ali opravlja drugih vsakodnevnih obveznosti, igra seveda kitaro, surfa in uživa v naravi. V zasedbi ga zaznamuje njegova kitara (strat kremne barve) in njegov značilen “old school” način igranja. Poleg kitare včasih v roke prime tudi harmoniko.

MATEJ NAGLIČ

KITARA
Matej Naglič (električna kitara) je z 18. leti najmlajši član zasedbe. Poleg obiskovanja gimnazije se ukvarja z najrazličnejšimi glasbenimi in umetnostnimi projekti. Z glasbo se sooča že od rosnih let in igra kar nekaj različnih instrumentov. V zasedbi ga najbolj zaznamuje njegov čut za harmonije na kitari, ki daje glasbi še poseben pridih.

ALEŠ GERKMAN

BAS KITARA
Aleš Gerkman (bas kitara, back vokal) je najstarejši član skupine, po poklicu programer. Zaznamujejo ga dolgoletne izkušnje, zbrane iz različnih glasbenih stilov od pop-a, rock-a, country-ja pa vse do narodno zabavne glasbe. Je tudi član številnih drugih glasbenih skupin. Najbolj poznan pa je po tem, da lahko zelo hitro vskoči in pomaga drugim, ko nimajo bas kitarista ali jim le-ta zboli.

KLEMEN JELENC

TOLKALA
Klemen Jelenc (tolkala) je izjemen tolkalist, saj igra v različnih glasbenih zasedbah, ki variirajo od 3- članskih bandov pa vse do velikih simfoničnih orkestrov. Po naravi umirjen, na tolkalih neustavljiv, kar zasedbi daje energijo, beat ter številne ideje za aranžmaje skladb.